Termeni și condiții

 

 

Te rugăm să citești cu atenție Termenii și Condițiile de mai jos. Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor Termeni și Condiții.

S.C. DORBOB PROD S.R.L  funcționează conform tuturor prevederilor legislației României în vigoare. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Site-ul și magazinul online www.dorbob.ro aparțin și sunt întreținute de S.C DORBOB PROD S.R.L.
Adresa. Oradea, Str. Aluminei, nr 25-27, jud. Bihor
Cod unic de identificare: RO6650070

Nr. Reg. Com: J05/4598/1994
Magazinul online: www.dorbob.ro
Număr de telefon: +40 744815011
Adresă de email: info@dorbob.ro

S.C. DORBOB PROD S.R.L  (“noi”) vă oferă accesul la site-ul și utilizarea site-ului www.dorbob.ro (“site-ul”) și a profilelor social media sau bloguri asociate brandului Dorbob sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul site-ului nostru, ești de acord să respecți acești Termeni și Condiții.

 

 1. Utilizarea site-ului Dorbob

1. Obligațiile tale de înregistrare

 

 • Ca utilizator al acestui serviciu ești de acord să furnizezi informații adevărate, corecte, actuale și complete despre tine, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și ești de acord să furnizezi aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm că nu respecți această obligație, ne rezervăm dreptul să iți blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.
 • La înregistrare va fi necesar să îți alegi un nume de utilizator (adresa de email) și o parolă. Ești de acord cu responsabilitatea de a păstra în siguranță parola de acces ca membru al acestui site precum și orice activitate desfășurată sub numele tău de utilizator să fie în integral responsabilitatea ta personală.
 • Orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele tău de utilizator va fi semnalată imediat staff-ului Dorbob.
 • Ești de acord că responsabilitatea pentru pentru menținerea caracterului secret al parolei tale, al informațiilor privind autentificarea și al contului îți revine ție. Vei fi tras la răspundere financiar în cazul în care cineva utilizează parola și informațiile tale de autentificare de pe site-ul nostru. Responsabilitatea deplină îți revine ție pentru orice comenzi și plăți făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul tău.
 • S.C DORBOB PROD S.R.L. își rezervă dreptul de a folosi în scopuri publicitare și nu doar orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.
 • De asemenea, declari și garantezi că toate informațiile furnizate de tine sunt adevărate și exacte. Informațiile precum adresa de livrare și numele tău sunt vitale pentru a putea executa comanda. În cazul în care ne furnizezi adresa de livrare greșită, ești responsabil cu plata returului coletului.

 

2. Limitarea răspunderii

S.C DORBOB PROD S.R.L. nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar, prețuri sau caracteristici ale produselor și își rezervă dreptul de a modifica orice preț ori detaliu afișat greșit din cauza unor erori de editare, tehnice, de programare sau umane, dar și în cazul în care modificările sunt impuse de legile în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a retrage anumite produse din magazinul online din cauza unor probleme de calitate sau de orice altă natură ce pot apărea pe parcurs.

 

3. Copyright

Tot conținutul siteului www.dorbob.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, si alte date-  aparține S.C DORBOB PROD S.R.L și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea – de către orice persoană fizică sau juridică – fără acordul companiei S.C DORBOB PROD S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

B. Produse și servicii

 

Termenii și condițiile generale de vânzare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către Vânzătorul, societate comercială S.C  DORBOB PROD S.R.L., prin intermediul magazinului online www.dorbob.ro, sau a extensiilor platformei Dorbob de eCommerce integrate în rețele sociale precum Facebook,  Instagram sau Pinterest.

1. Efectuarea comenzii

Prin luarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.dorbob.ro ești de acord cu forma de comunicare (telefonic, email sau online) prin care S.C DORBOB PROD S.R.L iși etalează operațiunile.

 

După efectuarea comenzii pe site, vei primi confirmarea comenzii via email. Finalizarea comenzii pe siteul www.dorbob.ro  și confirmarea acesteia prin email constituie finalizarea contractului.

Ne rezervăm dreptul de a confirma telefonic sau prin email comanda înainte de a trimite coletul. În acest caz trebuie să confirmi comanda în decurs de 3 zile, iar în caz contrar comanda va fi amânată.

 

2. Politica de prețuri

 • Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Îți vom emite o factură pentru bunurile și serviciile livrate, obligația ta este să furnizezi toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare.
 • Produsele furnizate de S.C DORBOB PROD S.R.L. sunt proaspete și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală conform legislației în vigoare. Produsele corespund cu informațiile și descrierile prezentate pe website, iar imaginile publicate sunt imaginile reale ale produselor comercializate.
 • Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi aceelași cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă, sau în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit/debit, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției.

 

3. Livrarea și plata produselor

 

Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea, cu excepția cazurilor în care ai optat pentru plata la livrare.

 

Plata produselor comandate de pe websiteul www.dorbob.ro, conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua în avans sau în momentul livrării produselor. S.C DORBOB PROD S.R.L. își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans.

 

Plata se va realiza doar in avans prin transfer bancar sau cu cardul prin serviciul Authorize.net

S.C DORBOB PROD S.R.L. își rezervă dreptul de a solicita ca dovada plății să fie trimisă la S.C DORBOB PROD S.R.L. la adresa de email info@dorbob.ro.

Plata în avans se consideră și plata cu ajutorul cărții de credit online. În acest caz, S.C DORBOB PROD S.R.L. va solicita prestatorului de plăți electronice confirmarea securității si validității tranzacției și va efectua verificări suplimentare acolo unde este cazul, înainte de livrarea produselor, această verificare putând duce chiar la anularea comenzii din motive de securitate.

 

Transportul se va face prin serviciul de curierat Fan Courier.

 

Prețul produselor este cel afișat pe site și este în RON.

S.C DORBOB PROD S.R.L. își rezervă dreptul să ceară o confirmare telefonică sau prin email în cazul în cazul în care consideră că este necesar. În cazul în care nu te găsim la adresa furnizată de tine la finalizarea comenzii pe site, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni cel puțin o dată, cel mult de 3 ori, în caz contrar comanda va fi anulată și produsul se va returna la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor.

 

Finalizarea comenzii pe site-ul www.dorbob.ro și confirmarea comenzii via email constituie contract de vânzare-cumpărare conform legislației române în vigoare. Îți exprimi acordul explicit prin confirmarea comenzii.

 

4. Politica de returnare  

Avand in vedere natura produselor comercializate pe www.dorbob.ro , produsele nu pot fi returnate, dispozitiile OUG 34/2014 – art. 9-15 nefiind aplicabile conform art. 16.

Orice reclamatii privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face la adresa info@dorbob.ro, la nr de telefon 0744815011 sau prin formularul de contact prezent pe www.dorbob.ro

 

5. Răspundere

 

S.C DORBOB PROD S.R.L. nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care tu sau orice terță persoană le poți suferi ca rezultat al îndeplinirii de către S.C DORBOB PROD S.R.L. a oricărei din obligațiile noastre conform comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Produselor și Serviciilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.

S.C DORBOB PROD  S.R.L. nu poate fi făcut responsabil de conținutul coletelor expediate decât dacă există document încheiat între TINE și reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

 

7.  Litigii, Legea aplicabilă, Jurisdicție

 

Prezentul contract este supus legislației române. Orice litigii născute din interpretarea și executarea acestui contract se vor soluționa în primul rând  pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanțele judecătorești competente de la sediul S.C DORBOB PROD S.R.L.

 

Versiunea tipărită a acestor Termeni și Condiții, a Termenilor prin referire (Politica de Confidențialitate, Politica despre Cookies) și a tuturor textelor integrate acestui acord precum și a oricărei notificări dată în formă electronică va fi admisibila în procedura judiciară în cazul unui litigiu și va fi supusă acelorași condiții ca a oricăror acte comerciale sau consemnări  în formă tipărite.

Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului www.dorbob.ro, afectarea performanțelor acestuia se consideră tentativă de fraudare.

 

8. Prevederi finale și tranzitorii

 

S.C DORBOB PROD S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment și fără a te notifica prealabil astfel că ești responsabil de a revizui acești Termeni și Condiții periodic. Folosirea continuă a site-ului nostru, după apariția unei modificări înseamnă acceptarea ta tacită a Termenilor și Condițiilor modificate.

 

Deasemenea, nu poți transfera, delega sau cesiona drepturile sau obligațiile tale din cuprinsul acestor Termeni și Condiții.

 

Termenii prin referire adică Politica de Confidențialitate, Politica despre Cookies precum și a tuturor textelor fac parte din acești Termeni și Condiții și reprezintă înțelegerea dintre tine și S.C DORBOB PROD S.R.L. și în deplinătatea lor.

 

Politica de confidențialitate

S.C. DORBOB PROD S.R.L., denumită generic în cele ce urmează și DORBOB, în calitate de proprietar, autor, administrator al website-ului dorbob.ro, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către tine atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, după cum e specificat în  prezenta Politică de confidențialitate.

Utilizarea acestui website de către tine  implică acceptarea ta explicită a termenilor și condițiilor, și politicii de confidențialitate, iar acestea reprezintă întreaga ințelegere (contractul) dintre părti.

DORBOB PROD își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului dorbob.ro, precum și prezenta Politică de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără a fi necesara o  notificare în prealabil. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica Termenii și condițiile pe care le-ai acceptat prin utilizarea serviciilor noastre sau a website-ului dorbob.ro.

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile sub administrarea firmei DORBOB PROD și pentru care S.C. DORBOB PROD S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator, dar și pentru aplicațiile de tip eCommerce integrate în rețele social media precum Facebook sau Instagram. Toate aceste website-uri și aplicații (în forma lor actuală sau cum vor fi modificate ulterior) precum si website-ul dorbob.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv, Site și/sau Site-uri în cele ce urmează.

În cadrul acestui text, cuvintele ce folosesc genul masculin includ si genul feminin, si viceversa, iar cuvintele la singular vor include și pluralul, și viceversa.

Definiții

 1. date cu caracter personal – se referă la orice informații cu referire la o persoană fizică identificată sau o persoana fizica identificabilă; o persoană identificabilă poate fi identificată, direct sau indirect, în mod special prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
 2. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;
 3. stocarea – păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
 4. sistem de evidență a datelor cu caracter personal – orice structura organizată de date cu caracter personal, accesibilă, potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structură este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcționale ori geografice;
 5. operator – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 6. terț – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizată, operatorul ori persoana împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;
 7. destinatar – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;
 8. date anonime – date care, datorită originii sau modalității specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă;
 9. date de tip “business contact” – date care includ numele, funcția, adresa de business, numărul de telefon sau adresa email a unui angajat al unei organizații, în această calitate. Datele tip “business contact” nu intră în categoria datelor cu caracter personal;
 10. date statistice – date care au fost obținute ca urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane și sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice și/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

 1. C DORBOB PROD S.R.L are posibilitatea de a colecta de la tine date cu caracter personal, însă doar cu acordul tău explicit și dacă ni le furnizezi în mod voluntar.

Prin formularul de înregistrare accesibil pe site-ul www.dorbob.ro sau Facebook, vei completa informații prin care vei putea fi identificat sau prin care te vom putea contacta, acestea fiind din categoria datelor cu caracter personal.

Pentru ce scopuri folosim datele cu caracter personal colectate?

 • Pentru a livra servicii precum oferte, știri, evenimentele sau articolele pe care le-ai cerut sau achiziționat.
 • Pentru a ne asigura că site-ul nostru  este relevant nevoilor tale.
 • Pentru a putea publica  și realiza conținutul cel mai relevant pentru tine.
 • Pentru a-ți asigura accesul neîngrădit la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.

S.C. DORBOB PROD S.R.L colectează informații și le transformă în date statistice referitoare la ce pagini accesezi în interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. S.C DORBOB PROD S.R.L își rezervă dreptul de a utiliza în cadrul Site-urilor cookie-uri, stocând temporar date cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • Pentru a spori securitatea accesului.
 • Pentru a spori accesărileși pentru  vă oferi un serviciu cât mai bun și relevant.

Pentru mai multe detalii, citește Politica de Cookies.

În diferite secțiuni din Site, ai ocazia de a ne trimite un mesaj email sau Facebook. Așadar, adresa ta de email va fi folosită pentru a-ți trimite un răspuns mesajului tău și în comunicări ulterioare. De asemenea, în cazul în care ne contactezi prin aplicația de Facebook messenger integrată pe site, ne rezervăm dreptul de a-ți răspunde și de a continua comunicarea pe acest canal. Adresa ta de email și numele furnizat intră în categoria datelor cu caracter personal, iar S.C. DORBOB PROD S.R.L. le va putea utiliza, inclusiv în a le furniza unor terți, având acceptul dumneavoastră.

S.C. DORBOB PROD S.R.L. are dreptul de a dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale S.C. DORBOB PROD S.R.L. și ale site-urilor sale web, sau (c) acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

În cazul în care vom fi solicitați să furnizăm date cu caracter personal sau în cazul în care ne va fi permis acest lucru, vom furniza doar datele strict necesare îndeplinirii scopului solicitării.

S.C. DORBOB PROD S.R.L. nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

Colectarea datelor cu caracter personal pe Site-ul www.dorbob.ro.

Pe lângă  cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul www.dorbob.ro implică:

Formularele de plată online prezentate dumneavoastră atunci când efectuați o tranzacție eCommerce pe unul din website-urile comercianților web care folosesc modulele de plată utilizate de Site-ul dorbob.rose vor completa cu toate informațiile solicitate obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Pe Site-ul dorbob.ro folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

 • pentru a factura produselor și, sau a serviciilor comandate de tine;
 • livrării acestora;

S.C. DORBOB PROD S.R.L. nu colectează date pentru plățile online.

Datele cu caracter personal vor putea fi divulgate fără consimțământul tău în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii destinatari: Băncile implicate în plătile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Prin continuarea tranzacției eCommerce prin intermediul Site-ului dorbob.ro îți exprimi în mod expres consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în sistemul de evidență informatizat de către S.C. DORBOB PROD S.R.L. S.R.L.

Utilizarea datelor statistice și datelor anonime

S.C. DORBOB PROD S.R.L. își rezervă dreptul de a folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în calitatea sa de operator pentru următoarele cazuri:

 

 • pentru a efectuarealizării de informări;
 • pentru a efectua  analize sau rapoarte;
 • pentru a publica, promova, oferta produsele/serviciile oferite de către S.C. DORBOB PROD S.R.L.

 

Securitatea datelor colectate

S.C. DORBOB PROD S.R.L. utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici de securizare IT și de comportament aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control și audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a îți proteja datele cu caracter personal colectate. De asemenea, infrastructura hardware și software utilizată de către S.C. DORBOB PROD S.R.L. este periodic analizată și modernizată din punctul de vedere al securității.

Legături externe

În cadrul site-ului nostru pot apărea și linkuri spre alte website-uri, in afara controlului S.C. DORBOB PROD S.R.L., website-uri care credem că le vei găsi utile. În cazul în care alegi să accesezi aceste linkuri, vei accesa/vizita website-uri care pot avea o politică de confidențialitate diferită de cele ale S.C. DORBOB PROD S.R.L..

.

Impunerea acestei Politici de Confidențialitate

Dacă ai întrebări legate Politica de Confidențialitate sau dorești să fi informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către S.C. DORBOB PROD S.R.L. și care vă privesc direct, te rugăm să ne contactactezi.

Legislație

Politica de confidențialitate se supune legislației române. În caz de litigiu, se va încerca, mai întâi, o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul S.C. DORBOB PROD S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere amiabilă în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecatorească din raza teritorial-administrativă unde se găsește sediul S.C. DORBOB PROD S.R.L.

S.C. DORBOB PROD S.R.L.

Site-ul și magazinul online www.dorbob. ro aparțin și sunt întreținute de S.C. DORBOB PROD S.R.L.

Datele de identificare sunt: S.C. DORBOB PROD S.R.L.

Adresa. Oradea, Str.Aluminei nr. 25-27, jud. Bihor

Cod unic de identificare: RO 6650070

Nr. Reg. Com: J5/4598/1994

Magazinul online: www.dorbob.ro

Număr de telefon: +40 744815011

Adresă de e-mail: office@dorbob.ro

 

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare a site-ului www.dorbob.ro, echipa DORBOB BAKERY  îți urează pofta buna!